We gaan weer beginnen! 🤩

Beste ouders en kinderen,

Voor nu willen we jullie alvast via Facebook en de website informatie geven over de start van het schooljaar omdat er al een aantal dagen problemen zijn met de Parro-app. We zijn hard bezig deze op te lossen maar het wil helaas niet zo snel lukken! Excuses daarvoor.

Vanaf komende maandag worden de oude schooltijden van vóór de Corona-tijd weer gehanteerd. Dit betekent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur. Op woensdag is er gewoon school van 08.30 uur tot 12.30 uur. Kinderen hebben de mogelijkheid om op school tegen betaling over te blijven maar mogen ook weer tussen de middag naar huis. Kosten van het overblijven bedragen 1 euro per kind, per keer.

De afspraken met betrekking tot het naar binnen komen van de kinderen ontvangt u zo spoedig mogelijk van de betreffende leerkracht via Parro zodra deze weer volledig beschikbaar is.

Onze onderwijsstichting Movare heeft besloten dat er voorlopig nog geen ouders op het schoolplein zijn toegestaan. Echter, op afspraak mogen ouders weer de school in komen. Als u een gesprek met bijvoorbeeld leerkracht of directeur wil, dient u hiervoor een afspraak te maken. Bij de balie liggen dan triage formulieren, die bij binnenkomst ingevuld dienen te worden. In de loop van vandaag en morgen zult u nog meer informatie ontvangen die van belang is voor de start van het schooljaar.

We hebben nog steeds te maken met Corona, met alle ongemakken van dien. We proberen er wederom met z’n allen het beste van te maken!