Over deze site

Voor vragen of opmerkingen over onze huisstijl en de site kunt u zich wenden tot Frank van Erve (dir.) of Penny Leckebusch

Gebruik van de website

De website is uitsluitend bestemd voor het verstrekken van informatie aan u, de bezoeker van de website. De inhoud van de website is uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik. Het kopiëren (op ander wijze dan via het downloaden van onze website), verveelvoudigen of verspreiden van gegevens op welke wijze dan ook is verboden.

Afwijzing aansprakelijkheid

Hoewel de werkgroep communicatie deze website met de grootst mogelijke zorg heeft samengesteld om ervoor te zorgen dat de beschikbare informatie op de website juist is, aanvaarden zij geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de inhoud van de website, noch voor het gebruik en de interpretatie ervan.

Disclaimer

Basisschool Steltloper is niet verantwoordelijk voor de informatie in banners en knoppen, noch voor de inhoud van websites van derden bijvoorbeeld op sociale netwerken als Youtube, Facebook en/of Twitter. Verwijzingen of koppelingen naar andere websites of bronnen die niet het eigendom van basisschool Steltloper zijn, zijn uitsluitend opgenomen ter informatie voor de bezoeker van onze website.

Dir. van der Muhlenlaan 30
6463 VZ Kerkrade
045-5452429